Tuuli Petäjä-Sirén jätti Espoon hiihtoladut ja kilpailee nyt Portugalissa

Kuluneen talven aikana Tuuli Petäjä-Sirén on tehnyt peruskuntoharjoittelua Espoon hiihtoladuilla. Hän menestyi helmikuussa sisäsoudun MM-kisoissa. Borja Carracedo/SPV

Tokion olympialaisiin jo valittu Tuuli Petäjä-Sirén aloittaa RS:X-luokan EM-kilpailut huomenna tiistaina Portugalin Vilamourassa. Hän joutui pitämään koronapandemian vuoksi taukoa lajiharjoittelusta, mutta konkari on löytänyt viikon aikana hyvän vireen vesillä.

– On tosi kiva olla jälleen laudalla. Portugalin koronatilanne oli välillä todella huolestuttava, minkä vuoksi tammi- ja helmikuulle suunnitellut leirini jäivät väliin. Sain tehtyä kuitenkin onnistuneen fysiikkajakson Suomessa, Petäjä-Sirén iloitsee Suomen purjehdus- ja veneilyn tiedotteessa.

– Kisakausi alkaa toki vähän ohuella lajiharjoituspohjalla, mutta olen saanut viimeisen viikon aikana treenattua todella vaihtelevissa olosuhteissa. Harjoituskisassa kulki yllättävän hyvin.

Avoimissa EM-kilpailuissa ovat mukana lähes kaikki maailman huiput.

– Lähden innolla kisaamaan. Ihan hihittelin ääneen, kun pääsin viime viikolla pitkästä aikaa vesille. Oli niin älyttömän hienoa olla jälleen laudalla, neljänsiin olympialaisiinsa ensi kesänä osallistuva Petäjä-Sirén sanoo.

Kommentoi

Mainos: Helsingin Uutiset

Pääkaupungin keskusta on edelleen the place to be – katso tästä ytimen tarjonta

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut