Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Oilers hakee paikkaa finaalipeleihin – joukkueella plakkarissa kaksi voittoa

Oilers eteni F-liigassa välieriin espoolaisjoukkueiden väännöissä. Se jatkaa kauttaan Indiansin kustannuksella otteluvoitoin 4–1.

Ottelut olivat kuitenkin tiukkoja. Suurimmillaan joukkueiden välille saatiin kahden maalin ero ja otteluista kaksi päättyi vasta jatkoajalla.

Välierissä Oilers on saanut vastaansa TPS:n. Oilers oli runkosarjassa toinen ja turkulaisjoukkue kolmas. Joukkueiden eroksi saatiin runkosarjassa vain yksi piste.

Oilers voitti kotona ensimmäisen kohtaamisen jatkoajalla maalein 6–5. Vieraissa ottelu päättyi maanantaina selvin numeroin 2–6.

Oilers hakee kolmatta voittoa tänään keskiviikkona kotikaukalossaan. Neljännen kerran joukkueet ovat vastakkain perjantaina.

Finaaleihin yltää neljällä voitolla. Tarvittaessa finaalipaikasta taistellaan vielä sunnuntaina, ensi tiistaina ja ensi viikon torstaina.

Toisessa välieräparissa kohtaavat Classic ja Nokian KrP. Tuossa parissa tilanne on 1–1.

Oilersin viimeisin SM-mitali on hopea. Se tuli Superfinaalissa vuonna 2016. Tuolloin mestaruus ratkaistiin yhdessä ottelussa.