Padelkuume nousee Espoossa – lisää ulkokenttiä neljään paikkaan

Espoon kaupunki haluaa lisää padelkenttiä neljään paikkaan. Ulkokenttiä tulisi Toppelundiin, Martinniittyyn Nöykkiössä, Puolarmaariin ja Nuottatielle Matinkylään.

Kaupungin tavoitteena on, että yksittäiset toimijat tai useamman toimijan yhteenliittymät toteuttaisivat padelkentät näihin paikkoihin. Kaupunki vuokraisi kunkin alueen kenttiä varten noin viideksi vuodeksi.

Padelin suosio on noussut kohisten viime aikoina. Tällä hetkellä kenttiä on Espoossa sisätiloissa ainakin Kilossa, Kerassa, Suomenojalla ja Ymmerstassa, kaksi ulkokenttää on Tapiolassa. Leppävaaraan aukeaa kesäkuun alussa kuusi ulkokenttää.

Toppelundissa ja Martinniityssä vuokrattavalle alueelle voisi nousta kaksi kenttää. Puolarmaarissa ja Matinkylässä vuokrattavat alueet ovat suurempia, joten niihin voisi tulla tätä useampia kenttiä.

Hakemusten perusteella tonttiyksikkö ja liikuntatoimi yhteistyössä valitsevat neuvottelukumppanit. Tavoitteena on saada tehtyä valinnat kenttien toteuttajista kuluvan kevään aikana.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut