Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koriksen espoolaisessa välieräsarjassa puntit tasan – EBT ja Honka yhdessä voitossa

Naisten Korisliigassa Espoossa pelataan kevään aikana mestaruudesta. Tästä pitävät huolen Espoo Basket Team (EBT) ja Tapiolan Honka. Joukkueet ovat vastakkain välierissä, joten toinen niistä selviää pelaamaan kirkkaimmista mitaleista.

Kahden pelatun ottelun jälkeen puntit ovat voitoissa tasan.

Tapiolan urheiluhallissa Honka voitti selvästi ensimmäisen välierän. Siinä edettiin puoliväliin asti tasatilanteessa. Kolmannella neljänneksellä kotijoukkue veti niin pitkän kaulan, että EBT taipui. Ottelu päättyi korein 101–74.

Toinen kohtaaminen oli lopulta tiukka, vaikka puoliajalle lähdettiin Opinmäessä tilanteessa 44–29. Vieraat kuroivat kotijoukkuetta kiinni, mutta voiton sai EBT lukemin 84–81.

Honka sijoittui runkosarjassa toiseksi ja EBT oli kolmas. Joukkueiden päävalmentajat arvelivat ennen välieriä, että ottelusarjasta tulee tasainen.

Seuraavan kerran joukkueet mittelevät paremmuudesta huomenna keskiviikkona. Neljäs välierä on tämän viikon lauantaina.

SM-kullasta pääsee pelaamaan kolmella voitolla. Viimeistään finaaleihin selviävä on tiedossa ensi tiistaina 13. huhtikuuta.

Toisessa välieräparissa Peli-Karhut on voittanut Forssan Alun jo kaksi kertaa.