Kiekko-Espoo karahti Hermekseen – pleijarikevät päättyi alkuunsa

Kiekko-Espoon pelit on jo pelattu tältä kaudelta. Runkosarjan voittajan kausi päättyi puolivälierissä suoraan kahdessa ottelussa. Arkisto/Sirpa Repo
Sirpa Repo

Sirpa Repo

Kiekko-Espoon pelit Mestiksessä on pelattu tältä kaudelta. Joukkue hävisi toisenkin puolivälieräottelunsa. Kausi päättyi tähän.

Kokkalassa ottelu oli eilen vähämaalinen. Varsinainen peliaika päättyi tilanteessa 1–1.

Jatkoajalla Kiekko-Espoolle tarjottiin voittoa. Hermeksella oli liian monta pelaajaa jäällä, mutta Kiekko-Espoo ei onnistunut tekemään maalia jäähyn aikana.

Vajaa minuutti jäähyn päättymisen jälkeen Hermes iski. Maali Kiekko-Espoon verkkoon ja runkosarjan voittaja lähti kesälomalle.

Ensimmäisessä puolivälierässä Metro-areenalla oli tehnyt enemmän maaleja ja ratkaisua oli haettu pidempään kuin torstaina. Espoossa ottelu loppui jatkoajalla 4–5 reilun 71 minuutin pelin jälkeen.

Hermes oli selvinnyt puolivälieriin villi kortti -kierrokselta. Runkosarjassa joukkue oli yhdeksäs eli kaukana Kiekko-Espoon takana.

Vastakkain olivat pleijareiden ensimmäisellä kierroksella runkosarjan paras ja se näihin otteluihin selvinnyt joukkue, joka oli sijoittunut runkosarjassa heikoiten.

Koronan vuoksi jatkoo pääsi kahdella voitolla.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut