OVO Team kilpailee EM-kisapaikasta viime vuoden ohjelmalla

Joukkuevoimistelun EM-edustuspaikat ratkaistaan tulevana viikonloppuna Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

Olarin Voimistelijoiden (OVO) naisten edustusjoukkue OVO Team kilpailee siellä viime vuoden ohjelmallaan. Joukkueen runko osa sama kuin viime kaudella.

Koronan vuoksi ohjelmaa ei ole päästy esittämään kansainvälisiin kilpailuihin. Kotimaassakin kilpailut ovat olleet vähissä. Kaikki kärkijoukkueet ovat kilpailleet yhdessä viimeksi marraskuun SM-kilpailuissa.

– Joukkue on fyysisesti aivan maailman huipputasoa ja joukkueen hypyt ovat maailman parhaat ja vaikeimmat, vakuuttaa seuran päävalmentaja ja koreografi Anneli Laine-Näätänen OVOn tiedotteessa.

Joukkueen kapteeni Aurora Kapanen kertoo heidän odottavan innolla pääsyä kilpailemaan pitkästä aikaa.

– Tavoitteenamme on tehdä hyvät ja täsmälliset suoritukset, näyttää tämän hetken parastamme ja nauttia kisaamisesta, Kapanen toteaa.

Nuorten sarjan kilpailuun osallistuu Kisakalliossa kolme seuran joukkuetta. Kokeneen OVO Junior Teamin lisäksi kilpailu-uran nuorten sarjassa avaavat Team Ionit ja Ionit 06.

Espoolaisseuran joukkueet ovat pystyneet harjoittelemaan olosuhteisiin nähden hyvin poikkeusaikanakin Voimisteluliiton luvalla muiden huippu-urheilijoiden tavoin OVOn omalla salilla.

Viikonlopun kilpailut järjestetään poikkeusjärjestelyin terveysturvallisesti.

Joukkuevoimistelun EM-kilpailut on määrä järjestää Moskovassa toukokuun puolivälissä. Samassa yhteydessä kilpaillaan myös maailmancupin ja nuorten Challenge Cupin -kilpailut. Suomen edustajiksi valitaan kolme joukkuetta kumpaankin sarjaan.

Joukkuevoimistelun MM-kilpailut ovat ensi syksynä Helsingissä. OVO tavoittelee niistä kultaa naisten ja nuorten sarjoista.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut