Kiekko-Espoon ensimmäinen kausi Mestiksessä karahti kiville – runkosarjan voittaja tippui puolivälierissä

Mestiskausi oli keskeytettynä pitkään. Pelejä jatkettiin lopulta ilman yleisöä. Arkisto/Sirpa Repo
Sirpa Repo

Sirpa Repo

Kiekko-Espoon ottelut sujuivat pudotuspeleihin asti hyvin. Runkosarjan voittaja tippui heti puolivälierissä.

Mestisjoukkuetta pyörittävän Kiekko-Espoo Oy:n puheenjohtaja Ami Rubinstein ei kuitenkaan sirottele päälleen tuhkaa.Hän sanoo, että tavoitteena oli viedä kausi hyvin läpi urheilullisesti. Runkosarjassa siinä onnistuttiin hänen mukaansa paremmin kuin olisi edes osannut toivoa.

– Tietysti olisimme halunneet jatkaa kautta pidemmälle, mutta kokonaisuutensa kausi oli hyvä. Taloudellisesti kausi oli raskas meille kuten kaikille muillekin. Tuloja jäi paljon toteutumatta. Summia en kuitenkaan osaa nyt sanoa, Rubinstein toteaa.

Mestiksessä piti pelata 50 ottelun runkosarja, mutta se kuihtui koronan vuoksi. Joukkueille kertyi eri määrä otteluja, 28–31. Arkisto/Sirpa Repo

Loppukaudesta otteluihin ei saanut ottaa yleisöä. Kun syksyllä vielä sai, tuli väkeä paikalle varovaisesti eli toivottua niukemmin.

Kausi oli ensimmäinen nykyiselle Kiekko-Espoolle Mestiksessä. Kaksi edellistä kautta joukkue pelasi Suomi-sarjassa. Ensimmäisellä kaudella Kiekko-Espoo tippui jatkosta välierissä. Tuolloin kotihalli oli Espoonlahdessa.

Kaudella 2019–2020 joukkue voitti runkosarjan ja ylemmän loppusarjan. Korona lopetti pelit, kun joukkue oli edennyt välieriin. Tällä kaudella joukkue kotiutui Metro-areenalle.

– Tavoitteemme on ilman muuta jatkaa Mestiksessä ensi kaudella. Toiveemme on, että voimme jatkaa pelaamista Metro-areenalla. On kuitenkin paljon asioita, jotka eivät ole meidän käsissä.

Puolivälierissä Kiekko-Espoo kohtasi Hermeksen, joka selvisi sinne villi kortti -kierrokselta. Runkosarjan voittaja putosi jatkosta suoraan kahdessa ottelussa. Hermes oli runkosarjassa yhdeksäs.

Vaikka seuran ei ole kerrottu asettaneen Kiekko-Espoolle sijoitustavoitetta, on lopputulos pettymys.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut