Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Honka käy toistamiseen ennakkosuosikin kimppuun

Naisten Korisliigan finaalien toinen ottelu pelataan tänään maanantaina Espoossa. Tapiolan Honka lähtee siihen hakemaan loppuottelusarjan ensimmäistä voittoaan Peli-Karhuista (PeKa).

Kotkassa viime perjantaina käynnistynyt ottelusarja oli reipasta kotijoukkueen hallintaa. PeKa vei ottelua heti alusta asti ja nappasi voiton 101–68.

Runkosarjan voittanut PeKa tuli ottelusarjaan pitkältä pelitauolta. Joukkue oli selvittänyt tiensä välieristä suoraan kolmella voitolla. Sen sijaan Tapiolan Honka oli pelannut pitkän viiden ottelun välieräsarjan Espoo Basket Teamin kanssa. Se päättyi viime tiistaina Hongan voittoon otteluin 3–2.

Toinen ottelusarjan kohtaaminen on edessä illalla Tapiolan urheiluhallissa ilman yleisöä. Ottelu on nähtävissä maksullisessa Ruutu-palvelussa.

Tapiolan Honka oli runkosarjassa toinen. Se oli ainoa joukkue, joka onnistui voitaan PeKan yhden kerran koko kolminkertaisena pelatun runkosarjan aikana.

Joukkueiden kolmas loppuottelu pelataan Kotkassa tämän viikon torstaina. Hongan tavoite on, että kausi ei pääty tähän. Neljäs loppuottelu pelataan tarvittaessa Tapiolassa sunnuntaina.

PeKa on voittanut kaksi edellistä Suomen mestaruutta.