Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Honka pisti tiukasti hanttiin Peli-Karhuille

Naisten Korisliigassa Tapiolan Hongalla on nyt takana kaksi loppuottelua. Eilisessä pelissä kotijoukkue oli järjestää Peli-Karhuille (PeKa) kauden toisen tappion. Runkosarjassa Honka oli ainoa joukkue, joka onnistui voittamaan Peli-Karhut.

Ottelu ratkesi vieraiden voittoon vasta viimeisellä neljänneksellä. Ottelun korit olivat 77–82 (19–16, 23–21, 18–19, 17–26). Tauolle lähdettiin kotijoukkueen komennossa 42–37.

PeKa johtaa nyt ottelusarjaa voitoin 2–0.

Runkosarjassa vain yhden tappion kärsinyt ja pudotuspeleissä kaikki ottelunsa voittanut PeKa on kahden edellisen kauden mestari. Viimeksi loppuun pelatulla kaudella 2018–2019 Honka oli seitsemäs.

Espooseen on viimeksi saatu mitali, kun naisten joukkue pelasi Espoo Unitedin nimellä. Kausi oli tuolloin 2016–2017 ja tuloksena oli SM-hopea.

Kolmas loppuottelu pelataan Kotkassa torstaina. SM-kultaan tarvitaan kolme voittoa.

Täsmennetty tiistaina kello 13.38 Hongan voittaneen Peli-Karhut runkosarjassa. Eilisen jälkeen PeKa johtaa ottelusarjaa voitoin 2–0.