Espoolaisseuroista Aarnisalo, Sandvik ja Tuomisto äänestetty palkinnoille

Naisten ja miesten Korisliigoissa pelanneiden joukkueiden kapteenit ja päävalmentajat ovat äänestäneet kauden 2020–2021 parhaat pelaajat, parhaan erotuomarin ja valmentajan. Jokaisella äänestäjällä on ollut yksi ääni kussakin palkintoluokassa.

Naisten Korisliigassa pelanneeseen Tapiolan Honkaan saatiin kaksi palkittavaa ja yksi palkituista pelasi Espoo Basket Teamissa.

Viime kauden vuoden tulokas on Hongan 16-vuotias Elina Aarnisalo. Hän tilastoi runkosarjassa 6,3 pistettä, 3,7 levypalloa ja 1,8 koriin johtanutta syöttöä.

Saman seuran Henna Sandvik äänestettiin kauden parhaaksi kuudenneksi pelaajaksi. Hän toi penkiltä tehoja 9,8 pistettä ja 4,4 levypalloa hopeaa voittaneelle espoolaisjoukkueelle.

Espoo Basket Teamin Sanni Tuomisto valittiin vuoden parhaaksi puolustuspelaajaksi. Tuomisto tehtaili erinomaisen puolustustyöskentelyn ohella 13 pistettä ja 4,6 levypalloa ottelua kohden.

Aarnisalo, Sandvik ja Tuomisto esiintyivät viime kaudella naisten maajoukkueessa.

Tapiolan Hongan kasvatti Okko Järvi äänestettiin Vuoden pelaajaksi eli arvokkaimmaksi pelaajaksi Korisliigassa. 25-vuotias Järvi on edustanut viimeiset kolme kautta Kauhajoen Karhu Basketia.

Järvelle tämä palkinto on ensimmäinen henkilökohtainen kausipalkinto. Hänet valittiin tammikuussa 2021 Korisliigan Valopilkuksi.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut