Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoonlahdessa jalkapallon superlauantai: SM-kulta katkolla EPS:n tytöille – miehet taistelevat paikasta kakkosessa

Espoon Palloseuran 18-vuotiaat tytöt voivat varmistaa itselleen jalkapallon SM-kullan ensi lauantaina kotipelissä Espoonlahdessa.

Mikäli EPS nappaa vierasjoukkue KPV:ltä vähintään yhden sarjapisteen, on palkintona joukkueen toistaiseksi hienoin kruunu.

EPS on pelannut tappioitta koko kauden ja johtaa SM-sarjaa nyt kuudella pisteellä. Sarjataulukon kakkosena lymyää paikallisvastustaja FC Honka, kun sarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta.

EPS:n taustajoukoissa joukkueen hieno kausi herättää jo tyytyväisyyttä. Mainioita otteita esittänyt joukkue on osaltaan luomassa Espooseen futiskulttuuria, jonka vaikutukset voi aistia myös kentän ulkopuolella.

SM-kulta olisi palkinto EPS:n työlle tyttö- ja naisfutiksessa. Seura on jo usean vuoden kasvattanut harrastajamääriään erityisesti tyttöjen puolella.

Tällä hetkellä EPS:ssa pelaa kilpalisenssillä yli 450 tyttö- ja naispelaajaa. Menestystä on tullut aiemmin useassa ikäluokassa.

Lauantain toisessa ottelussa EPS:n miesten edustusjoukkue kohtaa kakkosen ottelussa Kaapon Kaarinasta. EPS:n edustus on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista ja taistelee nyt sarjapaikastaan.

Tasaisessa sarjassa EPS on viimeisellä putoajan paikalla. Sen edellä kolmen pisteen päässä ovat tasapistein VJS, Ilves/2 ja Ilves Kissat.

Kaikilla joukkueilla on jäljellä vielä kaksi, joten EPS:n sarjapaikka on omissa käsissä.

Tyttöjen peli EPS-KPV alkaa Espoonlahdessa lauantaina 16.10 kello 11.

Miesten peli Kaapoa vastaan vihelletään käyntiin kello 15.