Espoonlahdessa jalkapallon superlauantai: SM-kulta katkolla EPS:n tytöille – miehet taistelevat paikasta kakkosessa

EPS:n 18-vuotiaat tytöt ovat tiukasti kiinni SM-kullassa. Kirkkain mitali voi ratketa lauantaina kotipelissä KPV:tä vastaan. EPS

Espoon Palloseuran 18-vuotiaat tytöt voivat varmistaa itselleen jalkapallon SM-kullan ensi lauantaina kotipelissä Espoonlahdessa.

Mikäli EPS nappaa vierasjoukkue KPV:ltä vähintään yhden sarjapisteen, on palkintona joukkueen toistaiseksi hienoin kruunu.

EPS on pelannut tappioitta koko kauden ja johtaa SM-sarjaa nyt kuudella pisteellä. Sarjataulukon kakkosena lymyää paikallisvastustaja FC Honka, kun sarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta.

EPS:n taustajoukoissa joukkueen hieno kausi herättää jo tyytyväisyyttä. Mainioita otteita esittänyt joukkue on osaltaan luomassa Espooseen futiskulttuuria, jonka vaikutukset voi aistia myös kentän ulkopuolella.

SM-kulta olisi palkinto EPS:n työlle tyttö- ja naisfutiksessa. Seura on jo usean vuoden kasvattanut harrastajamääriään erityisesti tyttöjen puolella.

Tällä hetkellä EPS:ssa pelaa kilpalisenssillä yli 450 tyttö- ja naispelaajaa. Menestystä on tullut aiemmin useassa ikäluokassa.

EPS:n edustusjoukkue taistelee sarjapaikastaan kakkosessa. Kuva vieraspelistä JäPSiä vastaan. Robert Monstovics

Lauantain toisessa ottelussa EPS:n miesten edustusjoukkue kohtaa kakkosen ottelussa Kaapon Kaarinasta. EPS:n edustus on kärsinyt lukuisista loukkaantumisista ja taistelee nyt sarjapaikastaan.

Tasaisessa sarjassa EPS on viimeisellä putoajan paikalla. Sen edellä kolmen pisteen päässä ovat tasapistein VJS, Ilves/2 ja Ilves Kissat.

Kaikilla joukkueilla on jäljellä vielä kaksi, joten EPS:n sarjapaikka on omissa käsissä.

Tyttöjen peli EPS-KPV alkaa Espoonlahdessa lauantaina 16.10 kello 11.

Miesten peli Kaapoa vastaan vihelletään käyntiin kello 15.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut