Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoolaisille juniorikaratekoille mitalisade SM-kisoissa – maajoukkue-edustaja Micke Tamminiemi valittiin parhaaksi poikakaratekaksi

Espoolaisen KFK Shukokai-Espoo -karateseuran juniorit keräsivät muhkean mitalisaaliin lajin SM-kilpailussa Kotkassa.

Kilpailussa jaettiin 49 mitalia, joista peräti 27 tuli KFK Shukokai-Espoon junioreille.

Kisoissa kilpailtiin neljässätoista sarjassa, ja espoolaiset voittivat kymmenen kultaa, kuusi hopeaa ja yksitoista pronssia.

Kisojen parhaaksi poikakaratekaksi valittiin KFK Shukokai-Espoon Micke Tamminiemi. Taistelijan palkinnon sai KFK Shukokai-Espoon Niilo Deboo.

Poikien sarjassa 2012–2013 ottelivat kisojen ensikertalaiset KFK Shukokai-Espoon Leo Granath ja Alexey Chistokhvalov. Leo voitti kultaa ja Alexey hopeaa.

Tyttöjen sarjassa 2010–2011 KFK Shukokai-Espoon Gabriela Baraskaus voitti kultaa sekä katassa (liikesarjat) että kumitessa (ottelu).

Sarjassa kilpaili myös kisojen ensikertalainen KFK Shukokai-Espoon Amelia Kaatrasalo, joka otteli ennakkoluulottomasti ja voitti kumitessa pronssia.

Poikien sarjassa 2010–2011 sekä katassa että kumitessa neljä ensimmäistä sijaa meni KFK Shukokai-Espoon junioreille. Katassa Alexandru Cimpoca voitti kultaa, Milton Lindqvist voitti hopeaa, Hasan Irfan ja Isak Heikkilä voittivat jaetun pronssin.

Kumitessa Alexandru Cimpoca voitti kultaa, Milton Lindqvist voitti hopeaa, Hasan Irfan voitti pronssia ja Isak Heikkilä sijoittui neljänneksi.

Alexandru Cimpoca ja Gabriela Baraskaus ovat KFK Shukokai-Espoon tulevaisuuden lupauksia, jotka saattavat lähitulevaisuudessa nousta maajoukkueeseen edustamaan Suomea tulevissa Shukokai karaten EM- ja MM-kisoissa.

Tyttöjen sarjassa 2007–2009 katassa pronssia voitti KFK Shukokai-Espoon Rebecca Rieger. Rieger voitti myös kumitessa pronssia ja haastoi ottelussa ennakkoluulottomasti Alina Lehtamon, joka kuuluu Shukokai karaten maajoukkueeseen. Sarjassa kilpaili myös kisojen ensikertalainen KFK Shukokai-Espoon Iina Ikonen.

Poikien sarjassa 2007–2009 KFK Shukokai-Espoon Niilo Deboo voitti sekä katassa että kumitessa kultaa.

Katassa pronssia voitti KFK Shukokai-Espoon Santtu Honkanen. Sarjassa kilpaili myös KFK Shukokai-Espoon Christian Lindholm.

Kumiten kevyessä sarjassa Niilo Deboo voitti kultaa ja KFK Shukokai-Espoon Henri Mossford voitti hopeaa. Sarjassa kilpaili myös KFK Shukokai-Espoon Marcel Fogarty.

Kumiten raskaassa sarjassa KFK Shukokai-Espoon Santtu Honkanen voitti kultaa. Sarjassa kilpaili myös KFK Shukokai-Espoon Christian Lindholm.

Tyttöjen sarjassa 2004–2006 KFK Shukokai-Espoon Nella Ruokonen voitti katassa hopeaa ja KFK Shukokai-Espoon maajoukkue-edustaja Iida Kaasinen voitti pronssia.

Kumitessa Ruokonen voitti pronssia, ja sarjassa kilpaili myös KFK Shukokai-Espoon Margarita Komashinskaya. Sarja oli kisojen yksi kovatasoisimmista, ja Nella ja Margarita haastoivat maajoukkuetason kilpailijat.

Poikien sarjassa 2004–2006 KFK Shukokai-Espoon maajoukkue-edustaja Micke Tamminiemi voitti sekä katassa että kumitessa kultaa.

KFK Shukokai-Espoon maajoukkue-edustaja Henri Ala-Taurila sai katassa pronssia, ja toisen pronssin voitti KFK Shukokai-Espoon Emil Heng.

Kumitessa Henri Ala-Taurila voitti hopeaa. Sarjassa otteli myös Emil Heng.

KFK Shukokai-Espoon junioreiden menestyksen taustalla on pitkäjännitteinen sekä laadukas harjoittelu ja valmennus, jota tehdään seuran dojolla Sensei Jouko Koskisen (7.Dan) johdolla.

Shukokai-karatekoiden maajoukkue-edustajien seuraava koitos on joulukuussa 2021 Lissabonissa pidettävässä Portugal openissa eli avoimissa kilpailuissa, jotka on tarkoitettu pelkästään eurooppalaisille shukokai-karatekoille.

Shukokai-junioreiden seuraava kilpailu on huhtikuussa 2022 Järvenpäässä järjestettävissä junioreiden Kimura Cupissa eli avoimissa SM-kilpailuissa.