Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

OVO:n junioreille riemukas pronssi ja naisille nelossija joukkuevoimistelun MM-kisoista – "Kotiyleisö oli aivan uskomaton"

Olarin Voimistelijoiden juniorijoukkue saavutti ansaitut pronssimitalit joukkuevoimistelun MM-kisoissa Helsingissä viikonloppuna.

14–16-vuotiaista voimistelijoista koostuva OVO Junior Team voimisteli Herttakuningatar-ohjelmallaan onnistuneen kokonaisuuden. Espoolaisten ohi kiilasivat vain Tampereen Sisun voimistelijoista koottu Minetit Junior sekä kultaa voittanut venäläinen Victoria-joukkue.

Naisten sarjassa OVO:n joukkue lähti sunnuntain finaaliin jaetulta kolmannelta sijalta, mutta joutui taipumaan Venäjän Expressian taakse.

– Suoritus oli kauden parhain ja nautimme joka hetkestä. Sijoitus jäi tänään harmittamaan, kun MM-kotikilpailut oli kyseessä, OVO:n kapteeni Aurora Kapanen sanoi tiedotteessa.

Kapanen jakoi kiitosta kotiyleisölle, joka loi Helsingin jäähalliin huikean tunnelman.

– Kotiyleisö oli aivan uskomaton. Finaalisuoritus nousi kyllä kilpailujen huippuhetkeksi.

Suomalaisittain riemukkaat kisat kruunasi Minettien naisten MM-kulta. Joukkue lähti finaaliin ykköspaikalta vain 0,1 pisteen erolla vuoden 2019 mestaria Venäjän Madonnaa vastaan.

Madonna nosti alkukilpailun pisteitään, mutta Minetit pystyi pitämään johtopaikkansa taiteellisella Tuonelan joutsen -ohjelmallaan.

– Yhtenäinen joukkue ja onnistunut suoritus oli mitalin takana. Upea Antton Laineen Kalevala-koreografia ja kova työ palkittiin. Tuntui että koko voimisteluyhteisö oli tukena, joten tunnelma hallissa oli todella hieno. Kolmas maailmanmestaruus joukkueelle on unelmien täyttymys, kuvaili Minettien kapteeni Emmi Nikkilä tiedotteessa.

Minettien kokoonpanossa voimistelee Tampereen Sisun ja Tanssi- ja voimisteluseura Illusionin voimistelijoita.