Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Felix Maksimow pujotteli MM-hopeaa Italiassa – Granin juniorit joukkuekisan neljänsiä

Kauniaisten GrIFK-alppihiihtoseuraa edustava Felix Maksimow, 15, voitti pujottelussa riemukkaasti MM-hopeaa nuorten epävirallisissa maailmanmestaruuskisoissa Alpe Cimbrassa Italiassa.

Granilaisten menestystä U16-pojissa täydensi Joonatan Järvelän neljäs sija pujottelussa. Järvelä oli ensimmäisen kierroksen jälkeen kiinni mitalissa kolmantena, mutta mutta tippui yhden sijan toisella kierroksella..

Kisat sujuivat granilaisilta muutenkin mallikkaasti, sillä joukkuekilpailussa GrIFK oli neljäs. Joukkueessa laskivat Maksimow, Järvelä, Kaisu Jaakkola ja Kia Suni..

Mahdollisuudet mitalisaaliin kasvattamiseen oli suurpujottelussa, mutta tällä kertaa kisa päättyi epäonneen, kun Maksimow ja Leevi Westman keskeyttivät. Paras kauniaislainen oli suurpujottelussa Joonatan Järvelä, joka oli 11.

Kilpailut käytiin pohjoisitalialaisissa alppimaisemissa viime viikolla. Granilaisia laski kisoissa kuusi.

U16-tyttöjen sarjassa Kaisu Jaakkola oli pujottelussa 18. ja Kia Suni keskeytti. Suurpujottelussa Jaakkola oli 17. ja Suni 26.

U14-pojissa Grania edustanut Casper Eriksson oli suurpujottelussa 11.

Suomalaisittain hienon kisamenestyksen kirkasti U14-pojissa Joensuun Pujottelijoiden Samu Timonen, joka voitti kultaa.

Casper Erikson oli U14-pojissa pujottelukisan 15. Vuonna 2009 syntyneiden epävirallisessa vertailussa hän oli ikäistensä nopein.

GrIFK:n päävalmentajan Mikko Heiskasen mukaan suurpujottelupäivä oli granilaisittain harmillinen, koska mahdollisuudet olivat vähintään yhtä hyvät kuin pujottelussa. Mitaleja olisi voinut olla tarjolla perustekemisellä.

– Mutta sellaista urheilu on, Heiskanen kommentoi sähköpostitse.

Edit 2.2. kello 8.43. Lisätty tieto Joonatan Järvelän sijoituksesta pujottelussa.

Lue myös: Alppihiihdon epävirallisiin MM-kilpailuihin osallistui Granista peräti kuusi kilpailijaa – "Tavoitteena olisi saada hiihtokouluun tuhat lasta"