Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekko Espoon U18-nuoret voitti SM-kultaa – Helsingin Jokerit taipui tiukassa ratkaisupelissä

Kiekko-Espoon U18-joukkue on Suomen mestari kaudella 2021–2022. Joukkue kaatoi sunnuntaina ratkaisupelissä Helsingin Jokerit maalein 1–2.

Espoolaisten tehomiehenä hääri Max Koskipirtti tehoilla 2+0. Kahteen tehopisteeseen ylti espoolaisista myös Max Percic (0+2).

Maalivahdeista Kiekko-Espoon Petteri Rimpinen oli työllistetympi 34 torjunnallaan. Jokereiden Sisu Heikkerille kirjattiin 22 torjuntaa.

Ottelua oli saapunut seuraamaan 500 hengen yleisö.

Länsiväylä tapasi ratkaisevien finaaliotteluiden alla viime perjantaina Kiekko-Espoon Heikki Ruohosen.

Haastattelussa Ruohonen joka painotti espoolaisjoukkueen tasaisuutta ja pieniä marginaaleja lyhyessä finaalisarjassa. Nämä nousivat esiin, kun kaudelle lähdettiin hakemaan komeaa päätöstä.

– Käytännössä meillä on joka ketjussa pelaajia, jotka voivat ratkaista yksittäisen pelin. Töitä on tehty kovasti, jotta päästiin tähän pisteeseen, hän kiteytti.

Ruohonen valotti myös omia ottelupäivän rutiinejaan. Niihin kuuluvat seikat, joiden järjestys pysyy samana.

– Ei ole merkitystä, onko runkosarjan ottelu tai jokin muu peli kyseessä. Teen tismalleen samanlaiset alkulämmittelyt, Ruohonen sanoi.

Pelipäiviä voimaannuttavaksi kappaleeksi hän nosti French films -yhtyeen Up the Hillin.