Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

FC Kirkkonummi ja Tom Jolkkonen saivat kunnianosoitukset

Runsaat kolme vuotta sitten perustettu jalkapalloseura FC Kirkkonummi on valittu eteläisen Suomen "Vuoden seuraksi 2021".

Valinnan teki Palloliiton eteläinen alue, johon kuuluu noin 300 seuraa Uudeltamaalta, Päijät-Hämeestä ja Kymenlaaksosta.

Valinta julkistettiin viikonvaihteessa eteläisen alueen seminaarissa.

Nuori seura on onnistunut kolmen seuran (MasKi, KyIF, ACK) yhdistymisen jälkeen vakiinnuttamaan asemansa ja kasvamaan, todetaan valintaperusteluissa.

Uuden seuran pelaajamäärä on ollut hyvässä kasvussa ja on jo yli 1300. Toiminnassa näkyy vahva ote myös olosuhteiden kehittämiseen, kiitetään kirkkonummelaisen seuran toimintaa.

Samassa yhteydessä espoolaisille tuttu Tom Jolkkonen palkittiin vuoden lasten valmentajana.

– Pitkän uransa aikana (Tom Jolkkonen) on sytyttänyt lukemattomiin lapsiin jalkapallokipinän. Kasvattaa ohessa vielä kollegoitaan ja lasten vanhempia. Tämä herra tulisi palkita joka ikinen vuosi. Ura lasten valmentajana, ohjaajana ja kasvattajana hakee vertaistaan Espoon Palloseurassa, perusteluissa todetaan.