Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoolaiset kiekkokonkarit pelaavat jäähyväisottelussa perjantaina – kapteenit saavat vastaansa uuden edustusjoukkueen

Espoon Metro Areena täyttyy nimekkäistä jääkiekkoilijoista sekä koko perheelle sopivasta ohjelmasta perjantaina, kun Kiekko-Espoo järjestää jäähyväisottelun kahdelle espoolaiselle konkaripelaajalleen.

Tapahtuman tähtiä ovat Arto "Lada" Laatikainen sekä Toni "Kähy" Kähkönen, jotka luotsaavat kapteenien joukkuetta.

Laatikaisen ja Kähkösen rinnalla pelaavat muun muassa Camilo Miettinen, Ari Vallin, Timo Hirvonen, Esa Pirnes ja Filip Risk. Heitä vastaan asettuu Kiekko-Espoon edustusjoukkue, jota vastaan kapteenien joukkue pelaa kaksi kertaa 20-minuuttisen ottelun.

Jäähyväisottelu alkaa 12.8. kello 18 Metro Areenalla. Yleisölle on tarjolla ohjelmaa kuitenkin jo kello 17 alkaen.

– Esillä on Leijonien hallussa oleva maailmanmestaruuspokali sekä tuoreet MM-mitalit. Laatikaisen ja Kähkösen vanhoja pelipaitoja on esillä näyttelyssä, ja nuorille faneille on mahdollisuus tarkkuuslauontaan. Kähy ja Lada jakavat myös nimikirjoituksia ennen ottelua, Kiekko-Espoon tiedotteessa kerrotaan.

Ottelun jälkeen Kiekko-Espoon joukkue jakaa nimikirjoituksia katsomotasanteella. Jatkot järjestetään ravintola Hookissa, jossa on erityistarjouksia yleisölle.

Tapahtumaan pääsee omalla autolla tai julkisilla. Hallin edessä olevat parkkipaikat ovat maksuttomia.