Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekko-Espoo kiinnitti kovan paluumuuttajan – Tommi Huhtala tositoimiin jo tänään Metro Areenalla

Kautensa Mestiksessä vahvasti aloittaneen Kiekko-Espoon joukkue täydentyy kokeneella pelaajalla, kun 34-vuotias Tommi Huhtala palaa kahdeksan kauden jälkeen espoolaisten väreihin.

Vasemmalta laukova laituri pelasi Bluesissa 2011–2014.

– Tämä päätös tehtiin sydämestä. Kaikkia vaihtoehtoja mietin, mutta aina se ajatus päätyi, että haluan jäädä tänne. Tosi innoissani olen, että pääsen vetämään espoolaispaidan päälle, Huhtala sanoo seuran tiedotteessa.

Huhtalan plakkarissa on MM-hopeaa Leijonissa, 182 KHL-ottelua Jokerit-paidassa ja kolme kautta Saksan liigaa, jossa tuli myös mestaruus.

Viime kaudelta saaliina on Ruotsin toiseksi korkeimman kiekkosarjan HockeyAllsvenskanin mestaruus.

Espoo on Huhtalalle tuttu kaupunkina, sillä on asunut täällä 11 vuotta.

– Tästä on tullut koti itselle.

– Meillä on ollut (Espoossa) aina hauskaa ja kentälle on jätetty kaikki. Se identiteetti, mikä täällä on aina ollut – koitan jatkaa sitä espoolaista perinnettä, "Hotsi" sanoo tiedotteessa.

Urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits kuvailee Huhtalaa joukkueen mieheksi ja tinkimättömäksi pelaajaksi.

–  Tunnen Tommin Bluesin ajalta asti. Hän on yksi oman pelaajaurani joukkuekavereista, jonka haluaisi aina omaan joukkueeseensa. Hänen ympärillään on hyvä olla ja kilpailullisesta luonteesta johtuen hän nostaa koko joukkueen vaatimustasoa omalla esimerkillään.

Ilman useita yhteistyökumppaneita Huhtalan paluu ei olisi onnistunut. Kiekko-Espoon operatiivinen johtaja Antti Manninen kiittää sponsoreita.

– Todella suuri kiitos mukaan lähteville kumppaneille, jotka ovat olleet mahdollistamassa Tommin paluuta Espooseen, Manninen kommentoi tiedotteessa.

Huhtala on tositoimissa jo tänään perjantaina, kun Kiekko-Espoo kohtaa Metro Areenalla Forssan Palloseuran.