Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekko-Espoo laukoi 75 kertaa – yksi meni sisään

Pitkän pelitauon tuoma tehottomuus rasitti Kiekko-Espoon ringettenaisia kevätkauden avausottelussa Tapiolassa viikonloppuna.

Vierasjoukkue Bluerings vei ottelusta täyden pistepotin.

Bluerings sai peliin salamalähdön ja heilutti verkkoa jo ajassa 0.31. Tämän jälkeen peli oli tasaista vääntöä, mutta Kiekko-Espoo ei ollut terävimmillään, ja vierasjoukkue teki ajassa 8.12 toisen maalinsa.

Toisessa erässä espoolaiset neljä jäähyä. Peli oli sekaisin, ja vierasjoukkue karkasi jo 0–3-johtoon.

Kolmannessa erässä Bluerings pääsi hyökkäämään 3 vs. 2 -ylivoimalla. Erää ehti kulua vain 16 sekuntia, kun Bluerings laittoi rinkulan jälleen verkkoon maalinkulmalta.

Erän lopussa kotijoukkue sai luotua hyvän paikan, josta Minka Levander maalasi Fanny Impilän ja Luana Perezin syötöistä.

Neljännessä erässä Kiekko-Espoossa oli paljon paikkoja, mutta rengas ei uponnut maaliin. Koko ottelussa espoolaisille kirjattiin peräti 75 laukausta.

Ajassa 50.38 Bluerings teki vielä viidennen maalinsa, ja ottelu päättyi lukemiin 1–5.

– Tässä lajissa pitäisi pystyä tekemään enemmän maaleja, yksi ei riitä. Laukauksien taso meillä oli huonoa. Pitkä pelaamattomuus näkyi otteissa, kommentoi päävalmentaja Jouni Levander.

Ottelun parhaina pelaajina palkittiin Blue Ringsiltä Siiri Uusitalo ja Kiekko-Espoolta Minka Levander.

Ensi viikonloppuna taistelu pisteistä jatkuu, kun Kiekko-Espoo matkustaa lauantaina Raisioon ja sunnuntaina Helsinkiin.