Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MM-kotikisaprojektia vetänyt Kiekko-Espoon Ira Merivaara palkittiin Urheilugaalassa – "Aika nöyräksi vetää"

Kiekko-Espoon ringeten lajipäällikkö Ira Merivaara sai kiitosta pitkäaikaisesta työstään, kun hän pokkasi torstaina Urheilugaalassa lajiliittojen toimijoille myönnettävän Taustavoima-palkinnon.

Merivaara on tuttu espoolaisille, sillä hän on toiminut lukuisissa eri rooleista kotiseurassaan Kiekko-Espoossa.

Hän on aktiivinen toimija myös liittotasolla ja työskenteli viime syksynä Espoossa järjestettyjen ringeten MM-kotikisojen pääsihteerinä.

– Kyllähän tämä aika nöyräksi vetää. Koen, että lajimme parissa olisi ollut vaikka kuinka monta henkilöä, jolle tämä kunniamaininta olisi voitu osoittaa. Upea kunnianosoitus, Merivaara kommentoi Ringetteliiton tiedotteessa.

Merivaara sanoo nauttineensa, kun on saanut olla mukana näkemässä oman kotiseuran kasvua ja kehitystä.

– Liikunnan ilon sytyttäminen lapsissa ja sen näkeminen, kun tämä ilo muuttuu pikkuhiljaa lajirakkaudeksi on parhaita asioita työssäni. Myös se, että saan olla mukana seuramassa ja tukemassa lasten ja nuorten kasvua kohti aikuisuutta on todella antoisaa.

MM-projekti oli Merivaaran mukaan erittäin inspiroiva.

– Projektissa pääsi tutustumaan eri alojen ihmisiin, huikeisiin vapaaehtoisiin, sekä tietenkin tehdä tiimissä töitä kohti kisaviikon huipennusta Espoon Metro Areenalla.

– Isoimpana muistona varmasti jää mieleen koko kisaviikko Espoossa, jolloin yli vuoden työ konkretisoitui. Olihan se myös todella palkitsevaa katsoa MM-finaaliotteluita, joissa Suomen liput liehuivat, yleisö piti valtavaa meteliä ja tunnelma oli todellakin käsin kosketeltavissa.

Ratkaisevassa MM-finaalissa Suomi voitti Kanadan.