Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suhonen ja Lepistö vauhdikkaimmat Marjon Hiihdoissa – EHS:n hiihtäjille tukku kärkisijoituksia

Verneri Suhonen Hollolan Urheilijoista ja Lauri Lepistö Jämin Jänteestä pitivät kovinta vauhtia miesten FIS-sarjassa Espoon Leppävaarassa viikonloppuna kisatuissa Marjon Hiihdoissa.

Suhonen voitti lauantain sprintin ja Lepistö oli ykkönen sunnuntain yhteislähtökilpailussa.

Espoon Hiihtoseurasta (EHS) Miika Heikkilä oli sprintin kakkonen ja EHS:n Antti Ahvenjärvi seitsemäs. Sunnuntain yhteislähtökisassa Heikkilä oli parhaana espoolaisena viides.

Naisten sprinttivoitto jäi Espooseen, kun EHS:n Annu Virtanen löi Vantaan Hiihtoseuran Eeva Haasasen tiukassa kymmenyspelissä. Myös EHS:n Emmi Nieminen, Kaisla Ollilla sekä Meri Hakala sijoittuivat sprintissä kymppisakkiin.

20-vuotiaissa miehissä EHS:sa Leevi Tarjanne oli sunnuntain yhteislähtökisan nopein. Anton Kemppi EHS:stä vei voiton 18-vuotiaiden yhteislähdössä.

Naisten yhteislähdössä kovinta vauhtia piti VHS:n Rebecca Immonen.

20-vuotiaissa naisissa EHS:n Annu Virtanen oli yhteislähdön ykkönen. 18-vuotiaiden sarjassa EHS:n Alina Virtasen ja Emmi Niemisen sijoitukset olivat toinen ja kolmas.

Leppävaaran ladut oli saatu erittäin hyvään kuntoon, vaikka olosuhteet olivat haastavat.

Kilpailun johtaja Matti Heikkilä Espoon hiihtoseurasta kertoo, että stadionremontin takia tilapäiseen paikkaan siirretty kisakeskus toimi sekin hyvin. Tilaa oli vähän käytettävissä, mutta kompakti kisakeskus oli yleisöystävällinen ratkaisu.

Hiihtäjiä viikonlopun perinteikkääseen kisaan ilmoittautui yhteensä 425.

Ensi vuonna Espoossa on edessä tavallista suurempi ponnistus, sillä järjestettäväksi tulevat nuorten SM-kilpailut.

– Tämän vuoden Marjon Hiihdot toimi NSM-kilpailun esikisana, Heikkilä kertoo.