Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoolainen Herttaliisa Tuure Ringetteliiton toiminnanjohtajaksi

Espoolainen Herttaliisa Tuure on valittu Suomen Ringetteliiton toiminnanjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään huhtikuussa.

Valinnan teki liiton liittohallitus.

Valintaa perustellaan Tuuren kokemuksella yhdistystoiminnasta erityisesti toiminnanjohtajan tehtävässä. Hänen verkostonsa kattaa sekä kunnallis- että valtionhallinnon, Ringetteliitto kertoo tiedotteessa.

Koulutukseltaan Tuure on yhteiskuntatieteiden maisteri. Hän on toiminut Ringetteliiton liittohallituksen ja sen työryhmän jäsenenä, luottamus- ja toimihenkilönä ringetteseurassa sekä myös lajin aikuisharrastajana.

– Ringetessä minua on alusta alkaen viehättänyt yhteenkuuluvuus sekä harrastajien, vapaaehtoisten ja vanhempien välinen yhteistyö, Tuure kommentoi tiedotteessa.

Tuure erottui hakijajoukosta siinä määrin edukseen, ettei rekrytointiprosessissa haastattelu muita.

Ringetteliitossa hänen isoimmat tehtävät ovat vahvistaa yhteistoimintaverkostoa ja saada harrastajamäärä kasvuun.

– Ringeten kasvumahdollisuudet ovat nyt hyvät. Sitä tukee osaltaan Ringetteliiton strategia ja MM-kotikisoista saatu hyvä noste. Jotta kasvu ja tunnettuuden lisääntyminen toteutuvat, tarvitaan siihen meitä kaikkia ringetteperheen jäseniä, Tuure sanoo tiedotteessa.