Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kiekko-Espoon puolustajat Leppänen ja Matinmikko tehokkaina – "Realistinen mahdollisuus pistepörssin voittoon"

Kiekko-Espoon puolustajat Atro Leppänen ja Aleksi Matinmikko komeilevat kärkipäässä Mestiksen pistepörssissä. Leppäsen sijoitus on toinen ja Matinmikon neljäs.

Pistepörssin kärkinelikosta peräti puolet on tällä hetkellä puolustajia.

Mestis kertoo tiedotteessa, että Kiekko-Espoon Leppänen on kerännyt vain kolme pistettä vähemmän kuin pistepörssin kärkinimi KeuPan Mikko Perttu. Maaleja Leppäsellä on 18 ja Pertulla 17.

Kolmannella sijalla pistepörssissä on KeuPan hyökkääjä Juuso Heikkilä ennen Aleksi Matinmikkoa.

Mestiksen tiedotteessa arvioidaan, että tällä kaudella puolustajalla realistinen mahdollisuus pistepörssin voittoon. Runkosarjaa jäljellä keskimäärin 15 ottelua.

Syyskaudella Mestiksessä tehtiin maaleja jopa tiheämmin kuin NHL:ssä, mutta nyt NHL on kirinyt hienoisesti ohi.

Mestiksen keskiarvo on 6,24 maalia per ottelu. Samaan aikaan Liigan ottelujen maalikeskiarvo on tasan 5.

Ilahduttavaa on, että yleisömäärät ovat Mestiksessä kasvussa. Tammikuun yleisökeskiarvo oli kuusi prosenttia suurempi kuin syyskauden yleisökeskiarvo.

Kaukaloiden ulkopuolella Mestis-seurat ovat tehneet jo yhteensä 129 erilaista vastuullisuustekoa. Niitä ovat olleet muun muassa seurojen järjestämät iltapäiväkerhot, kouluvierailut, lahjoitukset vähävaraisille perheille, lahjoitukset ukrainalaisille sotapakolaisille sekä tilojen tarjoaminen ikäihmisten kokoontumisiin.

Lisäksi Mestis tukee Veripalvelua kannustamalla suomalaisia verenluovutukseen. Tähän mennessä jo 1 406 verenluovuttajaa on kertonut luovuttaneensa verta Mestis-kampanjan ansiosta.