Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Uusi ammattinyrkkeilytalli nousee kehään Kirkkonummella – "Tuossa on suomalaisen ammattinyrkkeilyn tulevaisuus", sanoo Amin Asikainen

Kirkkonummella järjestetään 11.3. uuden kotimaisen ammattinyrkkeilytallin Elite Boxingin ensimmäinen tapahtuma.

Kehässä nähdään Niklas Räsäsen lisäksi Keni Aliu, Ilari Kujala, Anton Embulaev ja Topias Lepo, kerrotaan tallin tiedotteessa.

Viimeksi vuonna 2019 kilpakehissä nähty Niklas Räsänen, 36, palaa kehään kuusieräisessä alemman raskaansarjan ottelussa. Räsäsen ammattilaislistalta löytyy 15 voittoa, kaksi tappiota ja yksi ratkaisematon.

– Pitkä prosessi polvien kuntouttamisen kanssa on tehnyt hyvää ja opettanut katsomaan lähelle. Nyrkkeily maistuu hyvälle ja on ilo luoda omaa juttua ikään kuin puhtaalta pöydältä, Räsänen kertoo tiedotteessa.

Elite Boxingin riveissä huipulle nousua tavoittelevat Keni Aliu, 23, Ilari Kujala, 27, Anton Embulaev, 21, ja Topias Lepo, 28.

Heistä kolmea ensin mainittua valmentaa entinen Euroopan mestari ”Idi” Amin Asikainen. Hän voitti Euroopan mestaruuden vuonna 2006 ensimmäisenä suomalaisena 42 vuoteen.

Lepon valmentaja on Miika Forsström.

– Tuossa on suomalaisen ammattinyrkkeilyn tulevaisuus, Asikainen sanoo tiedotteen mukaan.

Liput tapahtumaan myy Ticketmaster.