Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Espoon Hiihtoseuralle mitalisade nuorten SM-hiihdoista – makeiden viestivoittojen lisäksi menestystä henkilökohtaisilta matkoilta

Espoon Hiihtoseuran värit olivat hienosti edustettuina viikonloppuna Pyhäjärvellä käydyissä nuorten SM-hiihdoissa.

Heti avajaispäivänä 18-vuotiaiden naisten sarjassa EHS sai kultaa joukkueella Selene Rossi, Alina Virtanen ja Silva Kemppi.

Samoin kultaa hiihtivät sarjan 18-vuotiaat miehet joukkueella Anton Packalen, Anton Kemppi ja Pyry Riissanen.

20-vuotiaiden naisten sarjassa hopeaa hiihtivät Pinja Aaltonen, Emmi Nieminen ja Annu Virtanen. EHS:n 20-vuotiaiden miesten joukkue sijoittui viestissä viidenneksi kokoonpanolla Leevi Tarjanne, Topias Kemppi ja Jouka Aaltonen.

Lauantain 18-vuotiaiden sarjan sprintissä kirkkonummelainen Anton Packalen hiihti pronssille. Sprinttifinaaleihin ylsivät EHS:stä myös Selene Rossi, joka oli viides 18-vuotiaissa, Topias Kemppi, joka oli kuudes 20-vuotiaissa sekä Vilja Kauranen, joka oli viides 23-vuotiaissa.

Sunnuntain yhteislähdössä naisten 18-vuotiaiden sarjassa Silva Kemppi ja Selene Rossi ottivat ylivoimaisen kaksoisvoiton. Raskas 20 kilometrin matka hiihdettiin vapaalla hiihtotyylillä.

Nurmijärveläinen Silva Kemppi hiihti kultaa ajalla 59:52,5, ja hopealle sijoittunut espoolainen Selene Rossi ylitti maaliviivan ajassa 1:00,44,4.

Kaksikon ylivoimaa osoitti se, että Ylöjärven Hiihtäjien hyvin hiihtänyt pronssimitalisti Emmi Henriksson kellotti ajan 1:02:44,9.

Anton Kemppi täydensi EHS:n mitalitiliä ollen hienosti hopealla miesten 17-vuotiaiden sarjassa. Espoosta kotoisin oleva Vilja Kauranen hiihti 23-vuotiaissa pronssille, ja samassa sarjassa EHS:n Ida Haapala oli neljäs.

Lisäksi kympin sakkiin EHS:stä hiihtivät 17-vuotiaissa Alina Virtanen (9.) sekä Emmi Nieminen (10.).

18-vuotiaissa Pyry Riissanen oli kuudes 20-vuotiaissa, Pinja Aaltonen oli viides sekä samassa sarjassa Annu Virtanen kymmenes.

Topias Kempin sijoitus oli kymmenes 20-vuotiaissa.

Lisäksi EHS:n hiihtäjistä 20 kilometrin matkalla 17-vuotiaiden sarjassa Siiri Sumanen oli 23. Kaisla Ollila oli 20-vuotiaiden sarjassa 31. ja Taru Vuorinen 23-vuotiaiden sarjassa 20.

Leevi Tarjanne oli samalla matkalla 20-vuotiaiden sarjassa 22., Niilo Helkama 23-vuotiaiden sarjassa 20. ja Pyry Rannikko 23-vuotiaiden sarjassa 25.