Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ennätysmäinen yleisö seurasi Kiekko-Espoon makeaa voittoa – pitäisikö toimitusjohtajan lunastaa ainakin puolet lupauksestaan?

Ennätysmäärä yleisöä seurasi Metro Areenan katsomossa torstaina, kun kotijoukkue Kiekko-Espoo otti voiton viime vuoden Mestis-mestarista Imatran Ketterästä.

Yleisöä oli hallissa 3 369 silmäparia. Se on enemmän kuin kertaakaan nykyisen Kiekko–Espoon organisaation historiassa.

Edellinen ennätys oli sekin Ketterää vastaan pelatussa pelissä, kun katsomossa oli viime kevään finaalipelissä 2 514 hengen yleisö.

Kovasta katsojamäärästä huolimatta Kiekko-Espoon toimitusjohtaja Aku Kallonen ei vielä joudu lunastamaan lupaustaan kävellä Porvooseen.

Kallonen lupasi Länsiväylän haastattelussa viime joulukuussa, että hän taivaltaa kyseisen matkan, jos Metro Areena saadaan täyteen. Areenalla on jääkiekko-ottelussa kiinteitä istumapaikkoja 6 982.

Ehkä liki 3 400 hengen yleisön myötä voisi jo taivaltaa puolet luvatusta, vai mitä Aku Kallonen?

Lue myös: Woltista Kiekko-Espooseen siirtynyt Aku Kallonen, 33, heittää villin haasteen – "Tämä on kaikille espoolaisille kutsu"

Torstain tasaisen ja jännittävän ottelun voitto sinetöityi voittomaalikilpailussa, jossa maalinteossa onnistuivat Olli Iisakka, Anton Ollikainen ja Jaakko Heikkinen.

Kiekko-Espoo jatkaa Mestiksen kärjessä.