Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

OVO:n naiset kahmivat viisi Suomen mestaruutta – nuoret Emmi Piiroinen ja Lia Kallio kiilasivat kokeneen Elisabeth Jamilin edelle

Espoolainen Olarin Voimistelijat näytti ylivoimaansa Tampereella.

Espoolaisen Olarin Voimistelijoiden Emmi Piiroinen, Lia Kallio ja Elisabeth Jamil rohmusivat lähes kaikki rytmisen voimistelun yksilösarjojen SM-mitalit Tampereella viikonloppuna

Kolmikko toi kotiin yhteensä kymmenen mitalia. Ainoastaan kaksi mitalia meni muulle kuin ovolaiselle.

Neliottelun SM-kultaa vei naisten sarjan ensikertalainen Emmi Piiroinen, joka voimisteli kolmella välineellä sarjansa parhaat pisteet.

Välinefinaaleissa Piiroinen ei yltänyt yhtä tasaisiin suorituksiin, mutta Suomen mestaruudet irtosivat kuitenkin pallolla ja nauhalla.

SM-hopeaa neliottelussa voimisteli niin ikään juuri naisten sarjaan noussut Lia Kallio. Välinefinaaleissa hän keräsi lisäksi kolme mitalisijaa.

Naisten sarjan konkari ja kolminkertainen neliottelun Suomen mestari Elisabeth Jamil joutui tyytymään neliottelussa pronssimitaliin. Alkukilpailusta sisuuntuneena hän voitti kaksi Suomen mestaruutta vanteella ja keiloilla.

Joukkuekilpailussa Suomen rytmisen voimistelun maajoukkue kruunattiin mestariksi.

Joukkueessa voimistelee Aurora Pohjanvirta (OVO), Vera Jokinen (Elise Gymnastics), Anni Olkkonen (Elise Gymnastics), Nea Kapiainen (SVS Vantaa) ja Anastasiia Polishchuk (Elise-Vantaa).

Kaikkien tuoreiden Suomen mestareiden takana on sama valmentaja – Larisa Gryadunova.

Hän toimii Suomen maajoukkueen päävalmentajana sekä luotsaa Olarin OVO Talent -ryhmää, jossa voimistelee kansainväliselle huipulle tähtääviä voimistelijoita.