Lukijalta: | Espoo säästää myös vanhuspalveluissa

Nimimerkki Mielenterveyskuntoutuja 37 vuotta kirjoitti Länsiväylän Areenalla, että Espoo säästää mielenterveyskuntoutuksesta. Espoo säästää myös vanhuspalveluista. Kaikki päivätoiminta on lähes keskeytetty, mutta mitään ei ole tarjota tilalle.

Kaikki tämä tehty koronaan vedoten. Ne vanhukset, jotka asuvat vielä kotona ja ovat kotihoidon varassa, ovat olleet kotona nyt keväästä lähtien ilman mitään kodin ulkopuolisia aktiviteetteja. Ei ulkoilutusta, ei ohjattua liikuntaa, ei seuraa. Onko tämä Espoon näkemys hyvistä vanhuspalveluista?

Kyllä on yksinäistä. Fyysinen kuntokin heikentyy viikossa puhumattakaan puolesta vuodesta. Olisi kiva joskus kuulla hyviä uutisia, uusista virityksestä. Eivät ne välttämättä ole kalliita. Pitää myös olla halua.

Vai onko tässä nyt kysymyksessä sotea edeltävän ajan säästökampanjasta, kun kumminkin vastuu siirtyy valtakunnan tasolle?

Arvokas vanhus?

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut