Suomalaisia kesätunnelmia harmonikalla ja viululla juhannusaattona

Marianne Maans ja Maria Kalaniemi johdattelevat juhannustunnelmaan. Pentti Hokkanen

Duo Maria Kalaniemi (harmonikka) & Marianne Maans (viulu) nostattavat musiikillaan juhannustunnelmaa konsertissa, joka kuullaan livestriiminä juhannusaattona 19. kesäkuuta kello 18.

Konsertti on osa espoolaista kaupunkitapahtumaa, JuuriJuhlaa, johon kuuluvia konsertteja on tänä vuonna kuultu sriimattuina koronaepidemian vuoksi. Juhannusaaton konsertti on kolmas striimattu konsertti.

JuuriJuhlan taiteellinen johtaja Maria Kalaniemi uskoo, että suorien striimattujen konserttien tuottaminen jäänee pysyväksi osaksi tapahtumaa.

Juhannusaaton konsertti on kuunneltavissa JuuriJuhla-RotFestin Facebook-sivuilla. Konsertti on kaikille ilmainen.

Maria Kalaniemi ja Marianne Maans lupaavat tarjota yleisölle ihania suomalaisia kesätunnelmia, kansanmusiikin helmiä ja ikivihreitä sävelmiä esitettynä harmonikalla, laululla ja viululla muusikoiden ainutlaatuisina tulkintoina.

– Tärkeintä musiikissamme ovat erilaiset tunnetilat, jotka kappaleet tuovat esiin. Se sisältää armotonta svengiä, iloa ja leikkimielisyyttä sekä oksat pois -menoa ja herkkää tunteellisuutta, Maria Kalaniemi kuvailee.

Maria Kalaniemi ja Marianne Maans tapasivat Sibelius-Akatemian kansanmusiikkiosastolla vuonna 1987. Ystävyys ja yhteistyö ovat jatkuneet jo yli 30 vuotta.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut