Touhulan Espoossa lopettaville päiväkodeille löytyi jatkaja - paikkaa haettava uudestaan

Päiväkotiyhtiö Touhula kertoi kesäkuussa lopettavansa 43 päiväkotia eri puolilla Suomea. Espoossa lopetuslistalle päätyivät Touhulan Kilon ja Laajalahden päiväkodit, joiden toiminta Touhulan brändin alla päättyy heinäkuun lopussa.

Nyt näille päiväkodeille on kuitenkin löytynyt jatkaja. Molemmat päiväkodit jatkavat elokuun alussa Pilke-päiväkoteina. Kilon ja Laajalahden yksikköjen myötä Pilkkeen päiväkotien määrä Espoossa nousee 20:een.

– Tavoitteemme on, että päiväkotien arki muuttuisi mahdollisimman vähän. Päiväkotien nimet pysyvät ainakin toistaiseksi samoina, samoin aukioloajat. Myös asiakasmaksut pysyvät ennallaan, Pilke päiväkodit Oy:n toimitusjohtaja Minna Martikainen kertoo tiedotteessa.

Perheiden on kuitenkin haettava päiväkotipaikkaa uudestaan, jos he päättävät siirtyä Pilkkeen asiakkaiksi ja jatkaa samassa päiväkodissa. Touhula on tarjonnut perheille mahdollisuuden siirtyä asiakkaiksi alueen muihin Touhula- päiväkoteihin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut