Oittaalla saa tekniikkavinkkejä ja uutta tietoa sauvakävelystä

Sauvakävelyn uudet tuulet -kiertue jatkuu tällä viikolla Oittaan lisäksi Paloheinässä ja Hakunilassa. Arkisto/Tuomo Jantunen
Sirpa Repo

Sirpa Repo

Sauvakävelytapahtumatkin ovat olleet tauolla koronan vuoksi. Nyt pääkaupunkiseudulla järjestetään kuluvalla viikolla kolme sauvakävelyiltaa. Ne kulkevat nimellä Sauvakävelyn uudet tuulet.

Espoon sauvailta on Oittaalla torstaina 17. syyskuuta kello 18–20. Sen järjestävät Tahko Pihkala -seura ja Espoon Latu.

Tahko Pihkala -seuran puheenjohtaja Tuomo Jantunen kertoo, että sauvailta on kokonaan ulkosalla. Sään mukainen vaatetus on sen vuoksi erityisen tarpeen.

– Kerromme tuolloin uutta tietoa sauvakävelyn vaikutuksista. Mukana Oittaalla on myös keksijä, joka kertoo uudesta sauvakeksinnöstään, Jantunen paljastaa.

Iltaan kuuluu lisäksi tekniikkaharjoitus ja sauvajumppa. Lopuksi tehdään opastetut sauvakävelylenkit useammassa ryhmässä.

Iltaan voi osallistua vaikka itsellä ei vielä olisi omia sauvoja.

Riittää, että tulee terveenä paikalle maksuttomaan tapahtumaan.

– Meillä on sauvoja lainattavaksi, Jantunen innostaa uuttakin väkeä mukaan ja kokeilemaan lajia.

– Ennakkoon tulostaan ei tarvitse ilmoittaa. Riittää, että tulee terveenä paikalle maksuttomaan tapahtumaan, Jantunen muistuttaa.

Helsingin sauvakävelyilta on Paloheinässä tiistaina ja Vantaan tapahtuma Hakunilassa keskiviikkona.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Tilaa uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.