Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

HSL-sovelluksella voi taas ostaa lippuja

HSL-sovelluksen häiriö on saatu korjattua ja lipun ostaminen toimii jälleen normaalisti, tiedottaa HSL. Sovelluksen taustapalvelimen kuormittuminen paikantui ongelmaan reaaliaikatiedon välittämisessä, ja se on saatu nyt korjattua. Sovelluksen häiriöt alkoivat torstaina 8. lokakuuta.

– Jatkamme tiiviisti häiriöön johtaneiden syiden selvittämistä, jotta vastaava ongelma ei toistuisi, tiedotteessa sanotaan.

HSL hyvittää häiriön aikana hankitut ylimääräiset liput. Maksukortin katevaraukset lipuista, jotka eivät ole häiriön takia tulleet HSL-sovellukseen, purkautuvat parin päivän kuluessa. Puhelinlaskulle ostetut liput hyvitetään noin 2-3 päivän kuluessa. Jos asiakkaalla on sovelluksessa voimassa oleva kausilippu, HSL hyvittää kertaliput, jotka asiakas on joutunut ostamaan häiriön aikana.

Häiriön aikana lipun ostaminen ei välttämättä onnistunut sovelluksella ja voimassa olevien kausilippujen näkymisessäkin saattoi olla häiriöitä.

Juttua muokattu 9.10.2020 kello 15.11: Lisätty tieto siitä, että HSL-sovellus toimii taas.