Espoo täydensi koulujen ja päiväkotien altistumislistaa – neljässä koulussa ja kolmessa päiväkodissa 177 koronakaranteenissa

Espoon kaupunki päivitti torstaina listaansa koulujen ja päiväkotien koronakaranteeneista. Listalle lisättiin nyt neljä koulua ja kolme päiväkotia.

Torstaina listalle täydennettiin Leppävaaran, Ymmerstan, Postipuun ja Perkkaanpuiston kouluissa sekä kolmessa nimeämättömässä päiväkodissa tapahtuneet korona-altistumiset. Näissä kouluissa ja päiväkodeissa kotikaranteeniin asetettujen henkilöiden määrä vaihtelee 19:n ja 31:n välillä, ja yhteensä heitä on 177.

Espoon viikoittaisessa koronakatsauksessa kerrottiin keskiviikkona, että alaikäisten osuus kaupungissa todetuista uusista koronatartunnoista on kasvussa.

Viimeisten neljän viikon aikana 27 prosenttia Espoon uusista koronatartunnoista on todettu alle 18-vuotiailla.

Kaupungin verkkosivujen karanteenilista on päivittynyt viiveellä. Tietoja on lisätty listaan vasta sen jälkeen kun karanteeniin asetettujen lasten huoltajat sekä muiden lasten huoltajat ja henkilökunta ovat ensin saaneet tiedon ja altistuneiden määrä on pystytty selvittämään jäljitysketjujen perusteella.

Espoo kertoikin torstaina, että jatkossa tiedot karanteeneista päivitetään verkkosivulle kerran viikossa keskiviikkoisin. Kaupungin mukaan viikkorytmiin siirtyminen ei vaikuta tapaan, jolla tartuntatautiyksikkö selvittää altistustilanteita ja viestii asianosaisille.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut