Golfin lyöntipelin Suomenmestaruus ratkaistaan huomenna Master Golfissa – kilpailu on yleisölle avoin

Kotimaisen golfkauden kohokohtana pidetty lyöntipelin SM-kilpailu järjestetään Espoossa.

Golfin ystäville on tarjolla Espoossa jännitystä, kun lyöntipelin SM-kilpailut käydään Master Golf Clubin kentällä.

Mestaruutta tavoittelee tänä vuonna miesten sarjassa kaikkiaan 129 pelaajaa. Naisia on mukana 25, ja lauantaista eteenpäin mukana on myös 12 erityisgolfareiden E-Tourin pelaajaa.

Tiedotteen mukaan kilpailussa on mukana monia kotimaisen golfin kärkinimiä, kuten esimerkiksi ranking-ykkönen Casper Simberg ja Audi Finnish PGA Golf Tourin kuusi parasta pelaajaa.

Kotikenttäedusta nauttiva Saku Halonen voitti kaksi viikkoa sitten alle 21-vuotiaiden lyöntipelin SM-kultaa Lakeside Golfissa. Hänen on arvioitu olevan yksi varteenotettava menestyjä tällä viikolla.

E-Tourilla tuloskuntonsa tähän mennessä osoittanut Tero Peltola lähtee tiedotteen mukaan Masteriin hyvistä asetelmista, sillä hän voitti E-Tourin edellisen osakilpailun.

Naisten kilpailu osuu päällekkäin Turussa 15.–17. heinäkuuta pelattavan Gant Ladies Openin kanssa. Siitä huolimatta Master Golfissa nähdään naisten huippugolfia. Paikalla on 21-vuotiaiden lyöntipelimestari Henni Mustonen ja aikuisten reikäpelikultaa Laukaassa voittanut Katri Bakker.

Kilpailukenttänä toimii Master Golf Clubin Master-kenttä, joka haastaa pelaajia tiedotteen mukaan monipuolisesti. Ensimmäisen yhdeksän reiän aikana pelaajilta vaaditaan metsien reunustamilla väylillä tarkkuutta, ja takaysillä korotetut viheriöalueet tuovat omat haasteensa peliin.

Master Golf Club on kokenut kisajärjestäjä. Edellisen kerran se isännöi lyöntipelin SM-kilpailuja vuonna 2010. Voittajia olivat Miro Veijalainen ja Sanna Nuutinen. Veijalaisen voittotulos oli -5 ja Nuutisen +3.

Kilpailu on yleisölle avoin, ja sitä voi seurata paikan päällä Master Golfissa. Pelit käynnistyvät keskiviikkoaamuna 14. heinäkuuta kello 7.30. Päätöskierros pelataan lauantaina 17. huhtikuuta ja voittajat palkitaan heti kierroksen jälkeen.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut