Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tällaisia olivat espoolaisteiniltä ryöstetyt luksustavarat, katso kuvat – isä lupaa ratkaisevasta vihjeestä tuntuvan palkkion

Länsiväylä kertoi torstaina 22.7.2021, että espoolaiselta pojalta ryöstettiin muun muassa arvokas olkalaukku, huppari, lompakko ja älypuhelin.

Olkalaukku oli Louis Vuittonin harmaa ruudullinen Avenue sling bag, jota myydään Louis Vuittonin verkkokaupassa 1 200 eurolla.

Ryöstetty lompakko oli Guccin Kingsnake print GG Supreme wallet, josta pyydetään Guccin verkkokaupassa 345 euroa.

Ryöstäjien matkaan lähti myös sininen Bape-merkkinen huppari. Vastaavaa hupparia myydään verkkokaupassa 349 dollarilla.

Ryöstösaaliiseen kuului myös Applen iPhone 12 Pro Max -puhelin. Sen alkaen -hinta on valmistajan kotisivuilla 1 279 euroa.

Ryöstetyn pojan isä lupaa ratkaisevasta vihjeestä 500 euron palkkion. Isä toivoo, että vihjeet ilmoitetaan suoraan Länsi-Uudenmaan poliisille.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen vihjepuhelimen numero on 0295 413 031. Sähköpostilla vihjeitä voi lähettää osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Lue lisää: Espoolaiselta teinipojalta ryöstettiin päältä yli 1000 euron olkalaukku, 450 euron huppari ja Guccin lompakko – tekoa edelsi yhteydenotto Snapchatissa