Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tätä herkkua on harvoin tarjolla – Rajaton ja Kuusiston veljekset revittelevät yhdessä

Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa on lauantaina 30. lokakuuta kello 19 konsertti, jossa alansa huiput, Lauluyhtye Rajaton ja viulistiveljekset Jaakko ja Pekka Kuusisto yhdistävät voimansa.

Kauniaisten musiikkijuhlat tekee tällä konsertilla vierailun Tapiolasaliin.

Konsertissa yhdistyvät Rajattoman tunnistettava ja omaleimainen yhtyelaulusoundi ja Kuusiston veljesten musikaalinen ja mielikuvituksellinen pelimannimeininki.

Konsertti on saanut nimekseen Kaksi astetta. Esityksen punaisena lankana on huoli ihmisen toiminnasta johtuvasta ilmastonmuutoksesta ja maapallon keskilämpötilan noususta.

Laulujen sanoitukset ovat maamme eturivin sanoittajien eli Paula Vesalan, Jarkko Martikaisen, Paavo Westerbergin ja Juha Itkosen käsialaa.

Musiikin ovat säveltäneet esiintyjät itse. Sovitukset ovat muotoutuneet intensiivisissä harjoitussessioissa. Instrumentaatio laajenee kuudesta lauluäänestä ja kahdesta viulusta ennalta-arvaamattomiin suuntiin.

Lisäksi Kauniaisten musiikkijkuhlien ohjelmassa on muun muassa Kauniaisten kirkossa kuultava Gabriel Faurén Requiem. Esityksestä vastaavat oman kylän kuorolaulajat ja musiikkijuhlien kamariyhtye. Solisteina laulavat Aarne Pelkonen (baritoni) ja Kajsa Dahlbäck (sopraano). Esitys on Kauniaisten kirkossa 1. marraskuuta kello 19.

Eläimellistä menoa! on puolestaan koko perheelle suunnattu kaksikielinen konsertti, joka kuullaan 6.11. kello 14. Paikkana on Uusi Paviljonki.

Konsertissa matkataan sävelten ja laulun siivin suomalaisesta karjapihasta ranskalaiseen kanalaan

Ensemble KIC/K:n kanssa, jonka muodostavat

Mari Palo (sopraano), Annemarie Åström (viulu) ja Maija Parko (piano ja cembalo).