Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Riisiä, makaronia, hammastahnaa, vaippoja – Leppävaaran kirkolla kerätään avustustarvikkeita Suomeen paenneille ukrainalaisille

Leppävaaran kirkolle voi toukokuun loppuun asti tuoda avustustarvikkeita jaettavaksi ukrainalaisille sotapakolaisille. Ne toimitetaan jaettaviksi Vallilan avustuskeskuksessa.

Nyt tarvitaan erityisesti huoneenlämmössä säilyviä elintarvikkeita, kuten riisi- ja puurohiutalepakkauksia, makaronia, papuja, linssejä, säilykkeitä pahvipakkauksissa, näkkileipää, pussikeittoja, suola-, digestiivi- ja voileipäkeksejä, pieniä pakkauksia suolaa, pieniä teepakkauksia ja "lisää vain kuuma vesi" -ruokia.

Lahjoittaa voi myös muun muassa terveyssiteitä, vauvojen vaippoja, vessapaperia, käsipyyhepaperia,

shampoota, hammastahnaa, hammasharjoja, pieniä palasaippuoita, miesten partahöyliä ja vanulappuja.

Tässä keräyksessä ei voida ottaa vastaan vaatelahjoituksia eikä muita kodintarvikkeita.

Keräys on kaikkien Espoon seurakuntien yhteinen. Avustukset voi tuoda Leppävaaran kirkon pääovesta (Veräjäkallionkatu 2) sisään niille varattuihin rullakoihin.

Kirkko on auki päiväsaikaan arkisin eli maanantaina, tiistaina, keskiviikkona ja perjantaina kello 9–16 ja torstaina kello 10–18.

Keräys jatkuu toukokuun loppuun asti.