Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Karu näky Hesburger-ravintolan pihalla pysäytti Timon – henkilökunnan reagoinnista lisää ihmetystä

Tapiolan Hesburgerin pihalla lojuneet roskat ja henkilökunnan reagointi sotkuihin hämmästytti espoolaista Timo Heinoa äskettäin.

Heino kirjoitti Länsiväylän mielipidesivulle viime keskiviikkona, kuinka tuulenpuuskat viskoivat pihalla olleita roskia sunnuntaina päiväsaikaan 28. elokuuta.

– Voin vain kuvitella, miten rotat ja lokit riemuitsevat helposta ruoasta ja miten niiden jätökset ja taudit leviävät ympäristöön, Heino kirjoitti.

Heino kertoi ottaneensa pihasta kuvan kännykällä ja näyttäneensä sitä ravintolan esihenkilölle.

– Tiskillä ollut myyjä meni takana olevaan ruoan paistotilaan puhumaan ilmeisesti kyseisen paikan vuoropäällikön kanssa. Myyjä tuli hetken kuluttua takaisin ja sanoi ystävällisesti, että he ovat tietoisia asiasta mutta ovat niin kiireisiä, että eivät ehdi tekemään asialle mitään.

– Esihenkilö ei siis vaivautunut tulemaan kuuntelemaan eikä näin ollen pahoitellut eikä luvannut korjata asiaa.

Heino vetosi Hesburgerin johtoon, jotta ravintolassa riittäisi henkilökuntaa siivoamaan roskat pois.

Kyseinen ravintola sijaitsee kauppakeskus Ainoassa Länsituuli-nimisessä siivessä.

Hesburgerin viestintäpäällikkö Petteri Pohjonen pyytää tapausta anteeksi.

– Myönnämme virheemme ja pyydämme anteeksi tapahtunutta. Kauppakeskuksessa järjestettiin viikonloppuna tapahtuma, jonka kävijämäärät yllättivät ravintolan. Työntekijämme olivat liian kiireisiä palvelemaan asiakkaita, osin siisteyden kustannuksella. Ymmärrämme, että viimeistään Heinon reklamoidessa myyntityö olisi pitänyt hetkeksi keskeyttää, jotta paikat olisi siivottu, Pohjonen myöntää.

– Siivosimme ravintola-alueen ja ympäristön, mutta reagoimme tähän selvästi liian myöhään. Tulemme kiinnittämään entistä enemmän huomiota ravintolan työvuorolistojen suunnitteluun etenkin tapahtumien aikaan, jotta pystymme huolehtimaan myös ravintola-alueen siisteydestä. Lisäksi palaute on käyty läpi ravintolahenkilökuntamme kanssa, jotta otamme virheistämme opiksi.

Pohjosen vastaus julkaistaan viikonloppuna Länsiväylän mielipideosastossa.