Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauniaislaisten kohtauspaikka jätti toivomisen varaa – palvelu pelasi, mutta pääruoka oli "sotkuinen ja mössöinen"

Missä olimme: Moms, Kauniainen

Yleisvaikutelma: 3/5 haarukkaa

Palvelu: 4/5 haarukkaa

Ruoka: 1/5 haarukkaa

Lopputulos: 2,5/5 haarukkaa

Teksti: Merja Naumanen

Kuvat: Marko Björs

Ravintola vaikuttaa ulkoa todella kutsuvalle. Tunnelmaa luovat hyvä valaistus, lämmin sisustus, eloisuus, viimeistelty ilme ja sopiva taustamusiikki.

Ystävällinen tarjoilija huomioi meidät heti. Ajattelimme tilata ranskalaista suosikkiamme bouillabaisse-keittoa sekä simpukoita. Ravintolan lista oli kuitenkin vaihtumassa ja lähes kaikki Ranskan, Belgian ja Saksan ruokamaailman annokset oli poistettu. Mikä pettymys!

Ravintolan suositus oli kolmen pippurin naudan ulkofileepihvi pippuri-kermakastikkeella ja krossiperunalla (33,80 e) ja tarjoilijan oma suosikki Momsin lankku: lyypekkiläistä meetvurstia, savustettua kinkkua, talon juustoja, tomaattihilloketta, uunitomaatteja, gremolatamarinoituja Kalamata-oliiveja, suolakurkkuja ja parmesankierteitä (23,80 e). Tilasimme ne. Toinen pääruoka oli päivän kala, kuha (28,40 e).

Useimmat listan annokset voi tilata pienemmässä ja suuremmassa koossa, mikä on tosi mukavaa. Tilaus saapui iltakuudelta joutuisasti.

Momsin lankku oli näyttävä. Lankulta puuttuivat meetvursti, tomaattihilloke ja suolakurkut eikä oliiveissa ollut marinointia.

Pääruokien annoskoot olivat runsaat. Kuha oli hyvin kypsennetty, mutta se oli lähes suolatonta. Annoksesta puuttui haudutettu purjo, keitetyt ja paahdetut perunat olivat vetisiä ja annos oli kokonaisuuten sotkuinen ja mössöinen. Kukkakaali-parsakaali-pyre ei ollut pyrettä, vaan sekoitus kokonaista ja muussattua parsakaalia, eikä maistunut oikein millekään.

Kolmen pippurin naudan ulkofileepihvi oli ruokaisa, mutta pippuri ei maistunut pihvissä eikä kastikkeessa. Kastiketta oli niukasti. Pihvi oli medium, mutta olisi voinut olla mehevämpi.

Tarjoilijan suosituksesta valitsimme viiniksi kalan kanssa Kings of prohitatim Chardonnay Australiasta (12,90 e 12 cl) ja naudan ulkofileepihvin kanssa Motgras Zhinfandel Chilestä (11,20 e 12 cl). Viinivalinnat olivat oikein onnistuneet.

Jälkiruokavalintamme oli crème brûle tyrnihillolla (10,80 e). Annos oli maukas, täyteläinen ja pinta sopivan rapsakka. Tyrnihillo oli korvattu muutamalla mustikalla.

Tarjoilijan iloisuus ja hyvä asiakaspalvelu tekevät vierailun miellyttäväksi. WC-tilat ovat siistit ja asialliset. Meillä oli huono tuuri, että vierailimme ravintolassa listan vaihtumisen aikaan. Ruokailumme puutteista ja virheistä ravintola tarjosi jälkiruoan hyvityksenä.