Bodom Trail palaa ensi keväänä tutulle paikalleen, jos korona suo

Korona siirsi viime toukokuun Bodom Trailin lokakuulle. Kilpailun johtaja Terho Lahtinen kertoo, että ensi vuonna polkujuoksu järjestetään normaalilla paikallaan 7. ja 8. toukokuuta, jos epidemiatilanne sen sallii.

Tänä vuonna kaksipäiväiseen polkujuoksutapahtumaan osallistui noin 650 juoksijaa. Koronan takia peräti kaksi kolmasosa ilmoittautuneista joko siirsi osallistumisensa ensi vuoteen tai perui kokonaan.

Tämä aiheuttaa vankkaa pohdintaa tapahtuman järjestäjissä. Koska noin tuhat henkilöä on siirtänyt osallistumisensa ensi vuodelle, on uusille tulijoille paikkoja todella vähän.

Lahtinen tietää, että on mietittävä tarkasti, millaisella konseptilla ensi vuoden kisa vedetään läpi.

Päällimmäisenä hänelle on kuitenkin toive siitä, että epidemiatilanne on tuolloin parempi.

Normaalisti tapahtuma kerää yhteensä pari tuhatta osallistujaa. Tällä lukemalla Bodom Trail on yksi maamme suurimmista polkujuoksuista.

Tämän vuoden osalta Lahtinen on tosi iloinen siitä, että tapahtuma pystyttiin järjestämään. Lopullinen varmuus siitä saatiin vasta muutama päivä ennen kisaa.

Kilpailun johtajan mukaan urheilullisesti taso oli huippukova.

Lähtöjen porrastamisen ansiosta poluille ei syntynyt samanlaisia jonoja kuin aiemmin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut